Årets julklapp 2013 – Pulsklocka eller 4K TV?

årests julklapp 2013Årets julklapp kommer snart att utses och frågan är vad det blir 2013. Både 4K-TV och OLED-TV har börjat slå igenom men det borde inte utses till årets julklapp för att det inte är revolutionerande nog. Senast en TV utsågs som årets julklapp var 2004 då ”Platt-TV” slog igenom. Skillnaden mellan en tjock-TV och och en platt-TV får ändå anses var mycket större än mellan t.ex. 4K och en 3D LED.

Pulsklockan har däremot aldrig blivit utsedd och senast någonting i närheten av det utsågs var 2007 då ”GPS-mottagare” blev årets julklapp. Träning har ju också blivit enormt populärt och där av har även efterfrågan på just pulsklockor ökat markant. Ung Entreprenör har skrivit lite om pulsklockans frammarsch och hur populärt det blivit. Kanske blir det årets julklapp 2013?

I och med träning blivit så populärt så kanske det blir gymkort som utses som årets julklapp istället. Det hade i alla fall bidragit med att ett och annat extra träningskort hade inhandlats som julklapp i år och kanske hade det varit extra kaotiskt på gymmen efter årsskiftet. Gymmen är alltid fulla i Januari och i Februari är allting tillbaka som det ska vara då 90% vid det laget har gett upp sina nyårslöften.

Vad tror ni kan bli årets julklapp 2013? Kommentera gärna.