Lendo bara en av många låneförmedlare

Lendo är förmodligen Sveriges största och mest välkända låneförmedlare som ständigt gör reklam på TV. Det är dock inte den enda aktören som jobbar som låneförmedlare och det kan vara värt att känna till att det finns flera alternativ att spana in och prova om du vill hitta ett bra lån.

Låneförmedlaren Lendo har gjort sig känd genom sina pedagogiska reklamfilmer som kört i flera år på TV. Det är dock inte nödvändigtvis det enda eller det bästa alternativet för att hitta och jämföra privatlån.

Om du inte redan känner till det så har en låneförmedlare i uppgift att förmedla lån genom att först ta emot din ansökan om lån, sedan skicka förfrågningar till alla banker och långivare som de samarbetar med för att till sist ta emot deras erbjudanden och presentera dem till dig.

En låneförmedlare idag kommer aldrig att kolla alla alternativ utan det är en variation av en handfull av banker och andra långivare för att kunna presentera ett rimligt kostnadsförlag till dig. Det är ett okej sätt att hitta privatlån på men om du har väldigt bra kreditvärdighet men hög lön, äger stor del av din bostad och söker med någon annan så kommer du gissningsvis få bättre erbjudanden av att bara pressa din egna bank till bästa räntan.

Eftersom antalet banker och vilka banker som jämförs hos låneförmedlare så är det också intressant att titta på alternativen. Att hitta den bästa låneförmedlaren kan vara en tanke som inte passerat dig men som absolut är värd att titta närmare på. På hemsidan Låneförmedlare.net hittar du praktiskt taget all information som du behöver känna till om låneförmedlare och möjligheten att jämföra för att hitta den bästa låneförmedlaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *