Tandblekning – Modernt med vita tänder

vitt-leende-med-tandblekning

I och med den stora förbrukningen av kaffe, te och läskedrycker samt rökning och snusning har gula och missfärgade tänder blivit ett stort problem i vårt samhälle. Även om gula tänder inte har någon större inverkan på själva hälsan i sig så uppfattas ofta missfärgade tänder som fula och kan för många vara en orsak till ett dåligt självförtroende. Som tur är finns det en enkel lösning till detta problem – nämligen tandblekning!

Nuförtiden räknas det som något vanligt att bleka tänderna – de flesta känner i alla fall någon som har gjort en tandblekning. Det är varken svårt eller dyrt att bleka tänderna och i de flesta fall så uppnås önskade resultat redan efter några veckor! Det finns många olika sorters tandblekningsprodukter som kan användas till stegbar blekning av tänderna, t.ex. blekningsskum, tandkrämer, pulver och blekningsgel.

Vill man få ett snabbare resultat så kan man pröva på t.ex. en tandblekningspenna som är lätt att applicera och ger ett omedelbart resultat. Det kan dock vara svårt att nå längst bak i munnen med pennan, så om man önskar sig en komplett och snabb tandblekning av alla tänderna så är det bästa alternativet att utföra en tandblekning med laser hos tandläkaren.

Vill du prova att bleka tänderna hemma så kan du jämföra priser och produkter här:
http://www.bratandblekning.com/