Lip Plumper – Förstora läpparna utan plastikoperation

Too Faced Lip InjectionLip Plumper är en produkt som räknas som kosmetika med funktion för att förstora läppar. Det är inte ovanligt att Lip Plumper även kombineras med de egenskaper som finns hos ett läppglans med färg och glans.

Lip Plumper innehåller ett ämne som tränger in i läppen och gör att blodkärlen vidgas. När detta sker kan man få en stickande känsla som påminner om när en kroppsdel (t.ex. en fot) håller på att ”somna”. Det är helt ofarligt och Lip Plumper har endast en lokal påverkan på läppen, och påverkar alltså inte resten av kroppen.

Denna produkt är ett exempel på hur en idé blir en produkt och som idag används av väldigt många kvinnor och tjejer. Effekten av ett Lip Plumper kan hålla i sig i flera timmar och är ett tryggare sätt än att förstora läppen med plastikoperation, som dessutom har förmågan att ge ett väldigt falskt och stelt leende.

Olika produkter av Lip Plumper ger olika resultat och det finns även individuella skillnader att ta hänsyn till. En produkt som rekommenderas av många är Too Faced Lip Injection som ska ge väldigt bra resultat.